söndag 24 januari 2010

Tjo bloggen !

Har inte skrivits här på ett litet tag nu kom vi på.

Det har iof inte hänt så mycket dom senaste dagarna om jag ska vara ärlig. Vi flög från Hong Kong till Clark´s flygplats för att därifrån ta oss till Angeles City. Där skulle vi titta på Mt.Pinotubo för att sedan ta oss vidare.
Det visade sig dock att jag inte kunde ta mig upp för det var för högt =( men det är ju alltid trevligt o gå runt i staden själv medan dom andra är där uppe.
Problemet är dock att till den staden åker det folk från Australien, Usa samt Korea för att köpa sex. Det ända som hände när man gick ut kvällstid var att tjejer stod o skrek efter en att man skulle komma in på deras klubb eller dylikt, det var mindre trevligt så vi höll oss mestadels i hotellbaren. Där var det trevlig personal som alltid hälsade o var glada att se oss, inte så konstigt kanske med tanke på att vi var typ dom enda gästerna som var där.

Nu idag har vi åkt ifrån Angeles City via Manilla (som också såg ut som skit) till Tagaytay. Det måste jag säga att det är en trevlig stad trots att den ligger mellan 600 - 700 möh. Lite småkyligt men det funkar.

Imorgon blir det ner till Puerto Galera o där blir det lite mer sol och bad. Förhoppningsvis ett dykcertifikat också =)

Ha det bra där hemma

1 kommentar:

  1. Det verkar inget vidare - kom & jobba lite i kassan istället: alla är ju sjuka, utom du. Är det vinterkräksjukan eller längtan efter Boffe? :-)

    SvaraRadera