onsdag 16 december 2009

Jag har fallit

Nu har även jag fallit för doktorns rekommendationer och tagit mig lite mer vaccin än vad jag först hade tänkt, besökte igår Vaccinkliniken och fick efter ungefär 1,5 timmes väntande lite kolera drickvaccin med mig hem. Hallonsmak ska det tydligen vara, så jag ser fram emot att dricka det ikväll. Det snöade en massa på hemvägen och Daniel blev blöt och kall om fötterna, så nu längtar jag bort ännu mer till varmare breddgrader. Jag frös även lite om händerna.

För övrigt så är det idag 4 veckor och 5 dagar kvar tills vi åker, inte alltför lång tid.

tisdag 17 november 2009

Vaccinering!

Hej Bloggen

Mitt första inlägg, räkna med att det kommer många fler!
Idag vaccinera jag mig inför resan som tar sin början om 2 månader och 1 dag.

Jag vaccinera mig på vaccinationsklinken i Västerås. Doktorn som jag prata med var en mysig gubbe. Han tala om vilka roliga sprutor som han tyckte att jag skulle ta. Jag tog dock inte alla, jag sket i den Japanska enfaciliten (stavning?). Men det blev Twinrix (min tredje), mot Tyhoid-feber och Malaria-profelax (Malarone). En snäll sjuksköterska gav mig sen sprutorna, jag tog smärtan, men jag grät lite inombords. Sen blev jag lite besviken när skulle gå, fick ingen klubba eller leksak.

Nångång innan vi reser så kommer vi lägga upp mer info om vilka vi är som ska åka, en liten preview på vår resplan samt lite annat mys.

onsdag 11 november 2009

67 dagar kvar...

18:e Januari bär det iväg, 15:05 lyfter planet från Arlanda mot Hongkong. Där planerar vi att stanna i två nätter och far vidare mot Clack i Filippinerna den 22:a Januari.